«Сніданок з 1+1» знайомить з Вінниччиною через проект «Мій путівник»

«Сніданок з 1+1» знайомить з Вінниччиною через проект «Мій путівник»

29.01.15 17:47 0 679
Протягом тижня у сюжетах програми «Сніданок з 1+1» українцям розповідають про Вінниччину та м. Вінницю зокрема. Так, з 26 січня у проекті «Мій путівник» глядачів знайомлять з історією нашого краю.

Зокрема, країні розповідатимуть про вінницькі легенди та роботи вінницького художника Олександра Нікітюка у стилі лендарт. У цьому стилі художньої діяльність, об'єктом є реальний пейзаж, фрагмент природного середовища. Діяльність такого типу є інтеграцією в пейзаж, перетворенням його фрагменту, або використанням натуральних процесів (ерозії, атмосферних чинників) для створення художнього об'єкта.

Окрім того, у програмі заплановано екскурсії Вінницею на ретро-трамвайчику, прогулянка музеєм-садибою Миколи Пирогова, огляд музею ретро-автомобілів, подорож до унікального Лядівського монастиря та багато іншого.

Варто зазначити, що в ефір вже вийшло дві програми. А саме, у понеділок – 26.01.2015р. – йшлося про історію вінницької Вежі, голубів у центрі міста та музей ретро-техніки та вівторок – 27.01.2015р. – розповіді про вінницький хокей та видатного лікаря Миколу Пирогова.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Вінниччина знову у ...

КОМЕНТАРІ