На веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України зареєстровано понад 8 тисяч вінничан

На веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України зареєстровано понад 8 тисяч вінничан

29.01.15 09:28 0 635
Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України запрошує до реєстрації користувачів Інтертет-мережі.

На виконання Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативно-правових актів, надання інформації щодо індивідуальних персональних даних застрахованих осіб та пенсійних виплат через мережу інформаційних кіосків, які встановлені в органах Пенсійного фонду, припинено.

Відтак, отримувати виписку із системи персоніфікованого обліку або пенсійної справи можливо тільки зареєстрованим користувачам Веб-порталу.

За інформацією обласного управління Пенсійного фонду робота з розповсюдження даної електронної послуги найкраще організована в управлінні Фонду у м. Хмільнику та Хмільницькому районі. З початку впровадження послуги зареєстровано 3017 осіб, що складає 37% від загальної кількості зареєстрованих користувачів Веб-порталу області.

Довідка:

Веб-портал електронних послуг започаткований у жовтні 2012 року з метою покращення якості та оперативності обслуговування громадян. Інтернет-сайт забезпечуює надання органами Пенсійного фонду України послуг в електронному вигляді.

За допомогою електронного ресурсу громадяни можуть отримати інформацію про умови, порядок призначення, перерахунку та виплати пенсій тощо; про порядок одержання та використання пенсійного посвідчення; про права, обов'язки та відповідальність одержувачів пенсійних та інших виплат, що здійснюються Пенсійним фондом України, а також зразки заяв, скарг, запитів на інформацію, інших документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсій, переведення з одного виду пенсії на інший, зміни способу виплати пенсій, виплати допомоги на поховання тощо, включаючи можливість роздрукування або заповнення таких документів в електронному вигляді.

Адреса веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України: portal.pfu.gov.ua

Головне управління Пенсійного

фонду України у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді збільшено ...
Наступна новина: Інспектори ДАІ Волині ...

КОМЕНТАРІ