На Вінничині можливості впровадження енергозберігаючих технологій у Барському районі вивчав заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник (+фото)

На Вінничині можливості впровадження енергозберігаючих технологій у Барському районі вивчав заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник (+фото)

29.01.15 20:11 0 710
Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник з робочою поїздкою відвідав м. Бар. В рамках візиту він обговорив з головою Барської райдержадміністрації Володимиром Саволюком питання впровадження в районі енергозберігаючих технологій та ознайомився із ходом робіт по реконструкції газової котельні КУ «Барська центральна районна лікарня» де встановлено твердопаливний котел.

Так, у котельні центральної районної лікарні, яка працює на природному газі, встановлено твердопаливний котел виробництва ТОВ «Коростенський завод теплотехнічного обладнання».

Заступник голови облдержадміністрації докладно ознайомився із схемою роботи встановленого котла, який працюватиме на пелетах та його основними функціональними параметрами.

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, обговорюючи з присутніми актуальність питання заміщення природного газу, підкреслив, що при цьому необхідно вибудувати чітку й економічно доцільну схему забезпечення тих чи інших об'єктів альтернативним паливом.

Також, перебуваючи у м. Бар Василь Броварник відвідав ПАТ «Барський машинобудівний завод», який виготовляє широкий асортимент твердопаливних котлів.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ