На Вінничині міліція розслідує обставини смерті чоловіка,якого побив товариш

На Вінничині міліція розслідує обставини смерті чоловіка,якого побив товариш

29.01.15 17:12 0 706
Закритою черепно-мозковою травмою закінчилось застілля двох чоловіків та жінки в місті Бершадь.

В середині січня до чергової частини Бершадського райвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що до реанімаційного відділення лікарні доставлено 41-річного чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою.

За словами начальника Бершадського райвідділу міліції Олега Революка, прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив його 31-річний товариш.

Як з'ясувалось, потерпілий зайшов в гості до своєї 34-річної знайомої та вони разом влаштували застілля. Через деякий час до них приєднався її брат. Коли ж господарка попросила свого гостя піти, а він відмовився, родич виштовхав гостя на двір та вдарив його об стовп дерева. Від удару чоловік втратив свідомість.

Невдовзі потерпілий помер в реанімаційному відділені Бершадської лікарні, так і не прийшовши до тями.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). З огляду на те, що потерпілий помер, правопорушенню буде надана остаточна правова кваліфікація за ст. 119 КК України (вбивство через необережність), яке карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Бершадський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ