Чернівецькі правоохоронці викрили чоловіка,який зазіхнув на чуже майно

Чернівецькі правоохоронці викрили чоловіка,який зазіхнув на чуже майно

29.01.15 16:25 0 656
Зловмисник зайшов на територію одного із міських складів, звідки поцупив редуктор, зварювальний дріт та два колеса від автомобіля.

До правоохоронців звернувся 52-річний мешканець міста Чернівці, котрий повідомив, що з території його складу зникло майно. Працівники Першотравневого райвідділу міліції одразу провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, опитали потерпілого та місцевих мешканців. Під час спілкування, громадяни повідомили оперативникам, що бачили підозрілого молодика, котрий вештався неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація від громадян допомогла працівникам міліції встановити особу зловмисника. Ним виявився 39-річний мешканець села Нижні Станівці, котрий раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадене майно продав в найближчому магазині, а отримані кошти від продажу витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ