В Луцьку на сесії прийнято рішення про створення департаменту економічної політики

В Луцьку на сесії прийнято рішення про створення департаменту економічної політики

29.01.15 15:53 0 668
На сесії міської ради було прийнято рішення про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» та “Про затвердження Положення про департамент економічної політики Луцької міської ради”.

Ці зміни передбачають припинення юридичної особи — управління економіки Луцької міської ради шляхом ліквідації. Пропонується створення департаменту економічної політики Луцької міської ради.

Заступник міського голови Тарас Яковлев пояснив, що у складі департаменту буде відділ інвестиційної політики. Це зумовлено тим, що місто активно працює над залученням інвестицій, у Луцьку вже реалізовується ряд проектів, що й потребує і структурних змін.

Міський голова Микола Романюк акцентував на тому, що управління економіки не відповідає вимогам часу, воно тепер здебільшого виконує функції управління статистики. Враховуючи Євроінтеграційні процеси, які відбуваються в Україні, та роботу, яка здійснюється Луцькою міською радою з підписання та реалізації кредитних договорів з міжнародними фінансовими інституціями, виникла необхідність в розширенні функцій структурного підрозділу. Також будуть збільшені вимоги до кваліфікаційного рівня керівника нового підрозділу, зокрема, він повинен володіти англійською мовою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Вінниччині освітяни ...

КОМЕНТАРІ