Міліціонери подякували двом волинянам,котрі допомогли затримати розбійника

Міліціонери подякували двом волинянам,котрі допомогли затримати розбійника

29.01.15 12:44 0 590
Начальник ковельських правоохоронців за особистий внесок у боротьбі зі злочинністю, активну життєву та громадянську позицію вручив подяки двом братам – Сергію та Євгену Токарчукам.

Інцидент стався близько опівночі: молодик напав на місцеву мешканку, 1961 року народження. Хлопчина збив із ніг жінку та кілька разів вдарив її по обличчю, а після цього зірвав золотий ланцюжок.

У той час неподалік місця події Сергій та Євген поверталися з друзями додому. Почувши крики, вони побігли на допомогу. Хлопці наздогнали та затримали розбійника, а згодом передали працівникам міліції.

– Зловмисником виявився 25-річний житель Старої Вижівки, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності. Відносно нього суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

– Завдяки вашій громадянській позиції та небайдужості правопорушник затриманий і за свої протиправні дії відповість перед законом, – наголосив начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Дякую вам за пильність і відвагу.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ