Житомирщина: на Звягельщині правоохоронці затримали чоловіка,котрий торгував чужою живністю

Житомирщина: на Звягельщині правоохоронці затримали чоловіка,котрий торгував чужою живністю

29.01.15 17:39 0 644
У Новограді-Волинському працівники міліції викрили місцевого жителя, який організував своєрідний «бізнес»: викрадав у містян свійські тварини та спродував їх на місцевому ринку.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась 32-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вночі до її господарства пробрався невідомий та викрав два дорослих кролі. Тваринки, який дбайливо доглядала господиня, вартували майже на 1000 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до крадіжки міг бути причетний місцевий нероба. Відтак, направились до його місця проживання. Там і застали 44-річного підозрюваного, який саме повернувся з місцевого ринку. За свідченнями очевидців, він щойно продав там викрадену живність.

З'ясувалося, що крадіжку чоловік спланував заздалегідь. Дочекавшись, поки господарі полягають спати, безперешкодно потрапив на подвір'я і викрав з кліток кролів.

- Чоловік розповів, що уранці поніс тварин на ринок і продав обох за «акційною ціною» - усього 400 гривень, а гроші планував витратити на спиртне, - розповів начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка. - Наразі слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання від штрафу до позбавлення волі до 3 років.

Втім, ураховуючи, що чоловік вже має кримінальне минуле, відбутися мінімальним покаранням йому навряд чи вдасться. Також триває перевірка щодо його причетності до інших аналогічних правопорушень.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ