В Житомирській області інформацію,оприлюднену колишнім інспектором ДАІ,перевірятиме комісія МВС

В Житомирській області інформацію,оприлюднену колишнім інспектором ДАІ,перевірятиме комісія МВС

29.01.15 14:15 0 684
До її складу включать представників Департаменту внутрішньої безпеки, Інспекції з особового складу та Департаменту ДАІ. Для проведення перевірки комісія виїде до Житомира.

У мережі Інтернет з'явилося відео, на якому людина у формі інспектора ДАІ розповідає про корупційні схеми в Управлінні ДАІ УМВС України в Житомирській області, а також про свою участь у скоєнні ряду корупційних злочинів.

Зокрема, чоловік розповів, що був працевлаштований на службу після того, як дав невстановленій особі хабара в сумі 1,5 тисячі доларів США. Після цього упродовж 2010-2014 років керівники ВДАІ систематично вимагали у нього гроші, в результаті чого він був змушений займатись поборами з учасників дорожнього руху. Частину виручених коштів він начебто віддавав керівництву, а частину залишав собі та витрачав на особисті потреби.

Установлено, що людина на відео є колишнім інспектором ДПС відділу ДАІ по обслуговуванню м. Житомира старшим сержантом міліції Борисом Бояркіним. Цей громадянин був звільнений з органів внутрішніх справ наприкінці грудня 2014 року за систематичні прогули.

Інформацію, оприлюднену колишнім інспектором ДАІ, перевірятиме комісія МВС. До її складу включать представників Департаменту внутрішньої безпеки, Інспекції з особового складу та Департаменту ДАІ. Для проведення перевірки комісія виїде до Житомира.

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо протиправних дій працівників органів внутрішніх справ області, ви можете безпосередньо повідомити про це представників МВС, прийшовши на особистий прийом за адресою м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 (адмінприміщення УМВС України в Житомирській області), або ж звернутись за номером «телефону довіри» відділу внутрішньої безпеки (0412) 40-72-17.

УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: ...
Наступна новина: За фактом вчинення безладу ...

КОМЕНТАРІ