Житомирські правоохоронці встановлюють особу загиблої у ДТП жінки

Житомирські правоохоронці встановлюють особу загиблої у ДТП жінки

29.01.15 08:08 0 520
Працівники міліції звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу жінки-пішохода, яка загинула під колесами автомобіля у Новоград-Волинському районі.

Трагедія сталася 23 січня 2015 року близько 22.00 на 221 км автошляху Київ-Чоп (на Новоград-Волинській об'їзній дорозі).

Прикмети загиблої: вік близько 50-55 років, середнього зросту, повної тілобудови, обличчя округле, волосся коротко стрижене, пофарбоване у каштановий колір.

Була одягнена у кофту синього кольору, чорні штани, хустку зелену зі смугами. При собі речей не мала.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають заходи щодо встановлення всіх обставин події.

Шановні громадяни! Якщо ви можете упізнати загиблу, або надати інформацію про її рідних, прохання звернутися до відділу розслідування ДТП у м. Житомирі за адресою: Старий бульвар, 5/37, кабінет № 1 або до Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області за телефоном (04141) 5-22-25 або на спецлінію 102.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ