Закарпаття: на Мукачівщині посилено заходи безпеки

Закарпаття: на Мукачівщині посилено заходи безпеки

29.01.15 11:38 0 626
У зв`язку з подіями, які останнім часом відбуваються на сході держави, часті випадки терористичних актів, спрямованих проти мирних жителів, на території держави і області загалом працівники органів внутрішніх справ вжили максимальних заходів з охорони громадського порядку та безпеки громадян.

Відтепер охорону громадського порядку в м.Мукачеві та районі забезпечуватимуть вдвічі більше автомобільних та піших патрулів. Спокій громадян цілодобово оберігатимуть правоохоронці всіх служб міліції разом із активістами громадських формувань, які діють на території Мукачівщини.

Перевіряв готовність підлеглих до несення служби та провів інструктаж міліціонерів начальник громадської безпеки Мукачівського міськвідділу міліції Василь Анталовський. Він нагадав підлеглим про дотримання заходів особистої безпеки під час затримання правопорушників, закликав суворо дотримуватись закону та не забувати про чемне ставлення до громадян.

Разом з працівниками міліції до несення служби з охорони громадського порядку заступили і учасники громадських формувань, які діють при сільських радах у с.Дерцен, с.Ракошино та смт.Кольчино.

- На Мукачівщині налагоджена активна співпраця правоохоронців з громадськими активістами, - розповідає інспектор по роботі з громадськими формуваннями Мукачівського міськвідділу міліції Іван Гладинець. - Такий формат співпраці міліції та громадян сприяє відновленню довіри населення до правоохоронної системи і є найбільш ефективним.

Василь Анталовський звернув увагу особового складу, що основні зусилля органів внутрішніх справ, окрім безпеки на вулицях Мукачівщини, спрямовані на отримання від населення інформації відносно осіб, що причетні до підготовки чи скоєння терористичних актів, виношують плани сепаратистського та екстремістського характеру.

Міліція закликає мукачівців та гостей міста вчасно повідомляти про всіх підозрілих осіб, виявлені без нагляду речі, пакунки, валізи - за тел. 102 або (031-31) 2-23-32.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині літинська ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ