Закарпаття: на Берегівщині від падіння гілки в лісі загинув лісоруб

Закарпаття: на Берегівщині від падіння гілки в лісі загинув лісоруб

29.01.15 15:43 0 662
Днями в с.Кідьош Берегівького району під час планової вирубки лісу загинув працівник ДП «Мукачівське лісове господарство».

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про трагічний випадок, що мав місце в лісі села Кідьош, що на Берегівщині.

На місце пригоди було скеровано слідчо-оперативну групу. Працівникам міліції вдалося з'ясувати обставини трагедії в лісі. 31-річний мешканець села Гут Берегівського району під час рубки дуба отримав удар гілкою, яка відламалася від стовбура. Удар прийшовся по голові нещасного та спричинив тілесні ушкодження, від яких лісоруб загинув на місці.

За даним фактом старший слідчий Берегівського райвідділу міліції Наталія Микуланинець відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.271 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

- У кожної людини та громадянина є конституційне право на безпечні умови праці, тому обов'язок правоохоронців перевірити обставини та причини, які зумовили настання трагічного випадку, що призвів до загибелі людини, - каже очільник міліції Берегівщини підполковник Микола Куриця.

Триває досудове розслідування.

Яна Денисюк

Берегівский РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ