В Ужгороді збільшено кількість нарядів міліції

В Ужгороді збільшено кількість нарядів міліції

29.01.15 09:23 0 709
Такі заходи вживаються з метою забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху, попередження можливих проявів екстремізму та тероризму.

До участі у відпрацюваннях залучені не тільки працівники Ужгородського міськвідділу міліції, але й співробітники обласного апарату та стройових підрозділів, а також громадські формування обласного центру.

Перед тим, як заступити на патрулювання міста Ужгорода, був проведений інструктаж, де були визначені маршрути чергування, ознайомлено їх із оперативною обстановкою, роз'яснено патрульним, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень.

Під час інструктажу до правоохоронців звернулись керівники УМВС та Ужгородського міськвідділу міліції, які зазначили, що під час несення служби біля особливо важливих об'єктів, які відносяться до категорії терористичної уразливості, слід звертати особливу увагу та виявляти біля них осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також виявляти надовго залишені автомобілі та підозрілі предмети, дотримуватись особистої безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Не залишаться поза увагою правоохоронців і особи, які повернулися з місць позбавлення волі, засуджені до міри покарання, не пов'язаної з позбавленням волі або відстрочкою виконання вироку, чи особи, які знаходяться під адміністративним наглядом.

За результатами роботи патрульних нарядів будуть підготовлені інформаційні матеріали з наведенням конкретних прикладів про розкриття злочинів цієї категорії з метою підвищення громадської свідомості.

Шановні городяни та гості міста! Ужгородський міськвідділ міліції просить з розумінням поставитися до збільшення кількості правоохоронців на вулицях. Враховуючи обстановку, яка склалася в нашій країні, закликаємо громадян бути пильними і обережними. У разі виявлення осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також у разі виявлення на вулицях, у парках, в торговельних, навчальних та інших закладах і громадських місцях підозрілих предметів, залишених сумок, коробок тощо – негайно повідомте про це за номерами 102, 61-43-46 (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а.

Заздалегідь вдячні за розуміння та співпрацю!

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: При нагляді за дорожнім ...
Наступна новина: На веб-порталі електронних ...

КОМЕНТАРІ