В Івано-Франківській області відбулася оперативна нарада міжвідомчої робочої групи Державної комісії з питань ТЕБ та НС

В Івано-Франківській області відбулася оперативна нарада міжвідомчої робочої групи Державної комісії з питань ТЕБ та НС

29.01.15 16:41 0 611
Відеоконференція відбулася під головуванням Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.

Керівництво області представляли - начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький та начальник управління державної служби з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської ОДА Володимир Стебницький.

Доповідаючи про ситуацію в області Володимир Миронович зазначив, що на виконання вимог нормативних актів держави щодо переведення територіальних підсистем цивільного захисту в режим підвищеної готовності, обласною системою цивільного захисту виконано ряд організаційних заходів, їх виконання перебуває під контролем керівництва ОДА.

Також на нараді були заслухані більшість областей України, щодо питань інвентаризації захисних споруд цивільного захисту та оповіщення населення у випадку виникнення надзвичайної ситуації. Також було підняте питання стосовно осіб, що перемішуються з зони проведення АТО, зараз ця цифра складає понад 680 тисяч людей, і кожен регіон має зробити все можливе, щоб розмістити в себе громадян, які змушені покинути рідні домівки.

На завершення наради Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергієм Бочковським були дані певні постановочні завдання, а також підкреслено, що завдання, які ставляться мають жорстко контролюватися і чітко виконуватися, адже йдеться про найважливіше - безпеку громадян України.

Управління ДСНС в області

.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: упродовж ...
Наступна новина: В Луцьку депутати прийняли ...

КОМЕНТАРІ