Івано-Франківщина: на Долинщині ліквідовано наркопритон

Івано-Франківщина: на Долинщині ліквідовано наркопритон

29.01.15 12:50 0 572
Його, як з'ясували працівники райвідділу внутрішніх справ, влаштував у господарському приміщенні на своєму обійсті 19-річний житель одного з сіл цього району.

Під час несподіваного для господаря наркокубла та його «гостей» візиту міліціонерів у приміщенні перебувало дев'ятеро осіб, переважно місцевих мешканців. Серед них виявилися й неповнолітні хлопці. Компанію застали саме за вживанням марихуани. Наркотики, як встановлено, можна було придбати тут же як у господаря, так і його 20-річного односельця. Обох їх було затримано відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні злочинів.

У приміщенні наркопритону працівники міліції виявили та вилучили розфасовані для збуту пакети з марихуаною, пристрої для її вживання, а також гроші, отримані від продажу наркотиків.

За цим фактом розпочато ряд кримінальних проваджень за ч.2 ст.307 та ч.2 ст.317 Кримінального кодексу України. За вчинення цих наркозлочинів фігурантам загрожує ув'язнення терміном від шести до десяти років, а також конфіскація майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ