В Івано-Франківській області під час нічного патрулювання правоохоронці затримали зловмисників,які вчинили крадіжку

В Івано-Франківській області під час нічного патрулювання правоохоронці затримали зловмисників,які вчинили крадіжку

29.01.15 15:16 0 637
Вночі двоє приятелів проникли до нежилого будинку, звідки викрали металеву ванну та батареї для опалення, які згодом планували продати. Але нажитися на чужому їм завадили інспектори патрульної служби Івано-Франківського міськвідділу міліції, які затримали крадіїв «на гарячому».

В обласному центрі під час нічного патрулювання одного із районів міста правоохоронці помітили двох чоловіків, які вийшли з подвір'я новозбудованого приватного будинку і несли в руках ванну. Патрульні вирішили поцікавитись у молодих людей, хто вони такі і куди направляються вечірньої пори. На пропозицію міліціонерів зупинитись невідомі особи кинулись навтьоки, проте на сусідній вулиці співробітники міліції наздогнали. Втікачами виявилися місцеві жителі віком 26-років. Як з'ясувалось, обоє молодиків проживають в іншій частині міста, а ще й обидва раніше судимі за майнові злочини.

На місце затримання працівники патрульної служби викликали слідчо-оперативну групу і для з'ясування обставин зловмисники були доставленні в міськвідділ міліції.

В кабінеті слідчого злодії зізналися, що вчинили крадіжку і розповіли в деталях про свої нічні походеньки. Повертаючись вночі додому приятелі помітили новозбудований приватний будинок. Розбивши вікно, проникли в будівлю і подивившись, що можна було вкрасти. В одній з кімнат вони знайшли батареї до опалення та ванну.

Наразі всі речі вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Області ...
Наступна новина: На Волині за крадіжку ...

КОМЕНТАРІ