Міліцейський собака Білик врятував життя мешканцеві Прикарпаття

Міліцейський собака Білик врятував життя мешканцеві Прикарпаття

29.01.15 08:58 0 628
В Косівському районі службовий собака не дав померти зниклому чоловікові. Дві доби його розшукували родичі та місцеві мешканці, а знайшов собака Білик.

До працівників міліції звернулися родичі зниклого чоловіка із села Верхній Березів, які повідомили про те, що їхній 54-річний батько ще 25 січня пішов з дому і до цього часу не повернувся.

Спочатку родичі самі шукали зниклого чоловіка, ходили по селу, розпитували сусідів та знайомих, утім ніхто його не бачив. Відтак до пошуків односельчанина долучилися і селяни. Близько 40 місцевих мешканців обходили навколишні ліси, але результату від самостійних пошуків не було, тож рідні звернулися за допомогою до правоохоронців.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, до складу якої було залучено інспектора-кінолога із службовою собакою. Оглянувши помешкання, де проживав чоловік, правоохоронці дали понюхати Білику одяг чоловіка, щоб пес зміг взяти слід зниклого. І це спрацювало: пес привів правоохоронців до недобудованого будинку, що за кілька кілометрів у полі за селом. Зайшовши туди, міліціонери виявили розшукуваного. Як з'ясувалося згодом, чоловік сам прийшов до новобудови, а піднімаючись на другий поверх, ненароком зачепився і впав. Отримані при падінні травми не дали змоги йому ходити, тож він змушений був лише сидіти та чекати на допомогу.

Родичі чоловіка подякували міліціонерам за оперативне реагування на повідомлення та пообіцяли навідатись до службового собаки Білик вже зі смачними подарунками.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині учні ...

КОМЕНТАРІ