У Львівській області червоноградські свободівці провели традиційний турнір з міні-футболу імені Степана Бандери

У Львівській області червоноградські свободівці провели традиційний турнір з міні-футболу імені Степана Бандери

29.01.15 08:02 0 706
З ініціативи Червоноградської міської організації ВО "Свобода" та міської громадської організації "Сокіл" 26 та 27 січня 2015 року відбувся традиційний шостий турнір з міні-футболу серед учнів 8–11 класів Червоноградської загальноосвітньої школи № 2.

Турнір присвятили 106-й річниці від дня народження Героя України Степана Бандери.

"Для українських націоналістів пріоритетним завданням є виховання української молоді як в духовному, так і у фізичному напрямках. Як казав Степан Бандера: "Не буває поганої молоді, є погані вихователі". Події на Майдані, а також теперішні події на фронті засвідчили, що рушійною силою у суспільстві була та залишається молодь", – повідомив голова фракції ВО "Свобода" в Червоноградській міській раді, вчитель фізичної культури, майстер спорту з біятлону Богдан Ліщинський.

Голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб також звернувся до учасників змагань: " перед Україною постають надзвичайно важкі виклики. Війна буревієм увірвалася на нашу землю і зненацька застала наших керманичів, котрі не можуть вчасно дати адекватну відповідь московському агресору. Проте саме патріотична українська молодь стала на передовій та тримає оборону української землі. У сучасної молоді немає іншої альтернативи, як своїми вчинками наслідувати життєві принципи наших великих воїнів, таких як Коновалець, Петлюра, Шухевич, а також 300 юнаків-крутянців, котрі свою жертовну любов до України засвідчили у бою за державу".

Учасників турніру нагородили медалями та грамотами. Кубок отримали переможці – команда 11-го класу. А найкращим гравцем націоналістичного турніру визнано учня 11-го класу, заступника голови Червоноградської міської громадської організації "Сокіл" Олександра Луцика.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин під час ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ