У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили трьох учасників злочинної групи,котрі підозрюються у виготовленні та збуті наркотичних засобів

У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили трьох учасників злочинної групи,котрі підозрюються у виготовленні та збуті наркотичних засобів

29.01.15 14:58 0 662
Згідно статті 307 Кримінального кодексу України, підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу міліції викрили організовану злочинну групу у складі трьох мешканців Червонограда, котрі підозрюються у виготовлені та збуті наркотичних засобів на території міста.

Встановлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетні 43-річний, 35-річний та 30-річний раніше судимі місцеві мешканці.

«Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні, де виготовлялися наркотичні засоби, ми виявили та вилучили близько 50 грам опію ацетильованого, п'ять кілограмів подрібленої макової соломки та приладдя за допомогою якого зловмисники виготовляли наркотичні засоби», - розповів т.в.о начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Віталій Панасюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: на Бучаччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ