В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу,під час якої загинув господар будинку

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу,під час якої загинув господар будинку

29.01.15 08:04 0 613
27 січня о 17:30 до Ніжинського міськрайонного відділу Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Безуглівка. Подолавши відстань майже у 15 км, на місце пригоди оперативно прибули пожежно-рятувальний підрозділ з райцентру та сільські пожежники з Лосинівки. Злагодженими діями вогнеборці о 18:20 локалізували, а о 19:25 остаточно ліквідували пожежу.

В ході її гасіння у щільно задимленому приміщенні рятувальники виявили тіло 65-річного господаря помешкання.

Як з'ясувалося, причиною пожежі послужило порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення. Чоловік біля печі складував дрова на які з нещільно зачинених топкових дверцят випали жарини. Це, врешті-решт, і призвело до виникнення пожежі з трагічними наслідками.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення та утримувати їх у справному стані. Залишені біля топкових отворів дрова або інші спалимі предмети, не зашпаровані тріщини тощо можуть призвести до непоправних наслідків.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Депутати Луцької міськради ...

КОМЕНТАРІ