Рівненський ЦНАП отримав найбільше позитивних оцінок від громадян

Рівненський ЦНАП отримав найбільше позитивних оцінок від громадян

29.01.15 08:56 0 683
Про це йшлося під час прес-конференції на тему «Як українці оцінюють якість адміністративних послуг: чи змінилася ситуація за нової влади», яка відбулася 13 січня 2015 року у Києві. Оприлюднені результати опитування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг у 10 містах України: Києві, Дніпропетровську, Львові, Харкові, Рівному, Хмельницькому, Черкасах, Полтаві, Луцьку, Миколаєві.Загалом було опитано 1083 респондента у кожному з цих центрів за методикою екзит-полу (на виході з центру, респонденти добиралися з певним кроком). До проведення опитування були залучені активісти ГО «ОПОРА».

Дослідження проводилося Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» з 8 по 13 грудня 2014 року на замовлення Центру політико-правових реформ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Найбільше позитивних оцінок від громадян, що зверталися до міських органів надання послуг, дістали відповідні установи у Рівному (96% оцінюють функціонування органу добре), Хмельницькому (94%), Черкасах (88%).

Віталій Герман, начальник управління забезпечення надання

адміністративних послуг Рівненської міської ради.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ