У Рівненській області крок назустріч порушникам ПДР від Державтоінспекції

У Рівненській області крок назустріч порушникам ПДР від Державтоінспекції

29.01.15 13:39 0 660
Працівники ДАІ Рівненщини на стаціонарному посту №3, що в місті Корець, наочно показували представникам місцевих ЗМІ, як працюють мобільні термінали зі сплати штрафів.

Упродовж двох годин працівники Державтоінспекції виявили п'ять порушень Правил дорожнього руху, які скоїли водії транспортних засобів.

Після складання протоколу та винесення постанови про адміністративне правопорушення кожному порушнику працівники ДАІ запропонували сплатити штраф платіжною карткою за допомогою терміналу.

− Сплата штрафів у такий простий спосіб значно економить наш час, а відтак, запровадження такої системи − це крок, який зробила держава назустріч водіям, − розповідає одесит Андрій, який сплатив штраф за допомогою платіжної картки.

Варто зазначити, що майже всі водії-порушники схвально відгукнулися та оцінили переваги такої послуги, проте не у всіх були наявні банківські картки.

− На працівники ДАІ Рівненщини використовують два термінали, за допомогою яких можна сплатити штраф за порушення ПДР. Варто зазначити, що майже за місяць часу використання таких терміналів понад 20 водіїв скористалися цією послугою та сплатили штраф на місці, − зазначає начальник УДАІ області Олександр Семенюк.

Державтоінспекція Рівненської області нагадує, що провести оплату штрафів таким чином можливо тільки за порушення Правил дорожнього руху, за які прийняття рішень про накладення штрафних санкцій входить до компетенції Державтоінспекції.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ