У Рівненській області затримали на "гарячому"

У Рівненській області затримали на "гарячому"

29.01.15 14:32 0 651
Працівники ВДАІ Рівненського району впродовж півгодини розшукали викрадений автомобіль «ЗАЗ» та затримали підозрювану особу.

26 січня об 11 годині 20 хвилин на службу 102 надійшло повідомлення від 33-річного Олега, жителя села Диків Рівненського району, і повідомив про те, що близько 11 години у селі Зоря цього ж району з території РЕС невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем марки «ЗАЗ» 2004 року випуску.

Власник легковика розповів працівникам міліції, що він залишив автомобіль лише на декілька хвилин, в якому знаходилися реєстраційні документи та ключі у замку запалювання.

На розшук викраденого автомобіля черговий УДАІ УМВС орієнтував весь особовий склад працівників ВДАІ Рівненського району, а також наряди ДПС ДАІ, які несли службу поблизу села Зоря. Під час проведення розшукових заходів правоохоронці опитували місцевих жителів. Завдяки допомозі небайдужих громадян викрадений автомобіль розшукали, а зловмисника затримали.

- У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми знайшли викрадений автомобіль «ЗАЗ 110307». Транспортний засіб знаходився на вулиці Жовтнева, 2 у селі Зоря. Також ми затримали і 53-річного місцевого жителя, який підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння, - повідомив лейтенант міліції Вадим Кирильчук, інспектор ВДАІ Рівненського району.

Наразі автомобіль правоохоронці повернули власнику. За вказаним фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники міліції ...

КОМЕНТАРІ