Із обласного матеріального резерву Тернопільської облдержадміністрації нададуть допомогу для постраждалих Донецької області

Із обласного матеріального резерву Тернопільської облдержадміністрації нададуть допомогу для постраждалих Донецької області

29.01.15 17:27 0 693
Із обласного матеріального резерву Тернопільської облдержадміністрації виділять будівельні матеріали Донецькій ОДА, а також з обласного матеріального резерву управління ДСНС України в області виділять дизельне паливо для забезпечення їх перевезення в Донецьку область.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося під керівництвом виконувача обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисака 28 січня.

Іван Богданович наголосив на важливості підтримки даних регіонів та заявив про готовність облдержадміністрації і сприяти виділенню допомоги для на територій, на яких відбулись надзвичайні події за участі терористичних угрупувань.

«Ми розглянули пропозиції Головного департаменту регіональної політики Адміністрації Президента України щодо необхідності надання гуманітарної допомоги та доставки її в Донецьку область для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з трагічними подіями внаслідок масових обстрілів терористичними угрупуваннями міст Маріуполь, Волноваха, Дебальцеве, Авдіївка. Як ми знаємо, ці події призвели до численних жертв та руйнувань житлових будинків. Відтак, ми вирішили виділити та передати Донецькій облдержадміністрації будівельні матеріали для проведення відновлюваних робіт, а саме: 1000 листів шиферу, 60 кг цвяхів, 30 рулонів руберойдів, 700 кг поліетиленової плівки. Для забезпечення перевезення зазначених матеріалів виділять також 3000 л дизельного палива», - зазначив начальник управління з питань цивільного захисту населення ОДА Євген Лукавий.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очолювані свободівцем ...
Наступна новина: Закарпатські транспортні ...

КОМЕНТАРІ