На Тернопіллі залицяльник виявився крадієм

На Тернопіллі залицяльник виявився крадієм

29.01.15 11:21 0 626
Намагання влаштувати своє особисте життя обернулося для жительки Борщова прикрим розчаруванням. Новий кавалер виявився ласим до чужого добра.

Борщівчанка познайомилася з 30-річним жителем Львова у потягу. Чоловік одразу сподобався жінці, тож вона запросила його до себе у гості. Львів'янин пристав на пропозицію і невдовзі переступив поріг оселі нової знайомої. Так і замешкали під одним дахом.

Якось жінка з новоспеченим залицяльником завітала у гості до знайомої. Сиділи, говорили. Вже коли розійшлися по домівках, господиня будинку помітила, що зник її мобільний телефон. Стала телефонувати гостям, та вони твердили, що нічого не знають. За допомогою потерпіла звернулася до працівників районної міліції.

Правоохоронці теж запідозрили, що мобільний телефон міг прилипнути до рук одному з гостей. І не помилилися. Причетним до крадіжки виявився 30-річний львів'янин. У нього міліціонери вилучили чужий мобільний телефон.

Як з'ясувалося, проблеми із законом у львів'янина не вперше – був судимий за майнові злочини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваного кваліфікують за статтею 185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині літинська ...

КОМЕНТАРІ