Керівники силових структур поінформували про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації в Тернопільській області

Керівники силових структур поінформували про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації в Тернопільській області

29.01.15 10:50 0 640
Зокрема перший заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол повідомив про заходи, здійснювані міліцією в даному напрямку, а також надав перелік необхідних матеріальних затрат, у тому числі коштів, для їх реалізації. Доповідаючий наголосив на необхідності встановлення відеоспостережень на блокпостах.

Виконуючий обов'язки начальника управління СБУ в області Ігор Малярик розповів про діяльність ввірених йому підрозділів щодо забезпечення безпеки краян.

Начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Віктор Маслей повідомив про роботу служби, здійснювану щодо забезпечення цивільного захисту населення та іншого в напрямку безпеки, у зв'язку із подіями на Сході.

Виконуючий обовязки військового комісара в Тернонопільській області Володимир Катинський наголосив на необхідності здійснюваних заходів та дотримання відповідного законодавства та норм.

Начальник управління цивільного захисту ОДА Євген Лукавий надав депутатам роз'яснення постанови КМУ щодо даного питання та кроки щодо її реалізації.

Усі виступаючі надали пропозиції до обласного бюджету на поточний рік. Постійна комісія з питань бюджету розгляне їх.

Отриману інформацію депутати прийняли до відома.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: Працівники міліції "на ...

КОМЕНТАРІ