Закарпатська міліція оперативно розкрила крадіжку майже на тисячу євро

Закарпатська міліція оперативно розкрила крадіжку майже на тисячу євро

30.01.15 15:11 0 601
Як з′ясували правоохоронці, майстер та охоронець обікрали фірму, на якій працювали.

Нещодавно до правоохоронців звернувся директор однієї з фірм Виноградова та повідомив, що зі складського приміщення невідомі особи викрали 21 котушку електрокабеля загальною вартістю 995 євро. Крадіжка сталася попри те, що на території підприємства є сторожова охорона.

Правоохоронці прибули на місце виклику, обстежили територію та приміщення. З'ясувалося, що сліди зламу на вхідних дверях відсутні і пошкоджень немає. Міліціонери припустили, що до крадіжки причетні самі працівники цієї фірми. І як виявилось, інтуїція правоохоронців не підвела.

Провівши певні оперативно-розшукові заходи, міліціонери встановили, що між зловмисниками була попередня змова. Майстер даного підприємства вирішив «прокрутити» дану справу, домовившись з охоронцем, щоб той пропустив вночі на територію трьох чоловіків, які повинні були скоїти крадіжку. Поцупивши 21 котушку електрокабеля, зловмисники вивезли їх на автомобілі. Викрадене вони продали, а гроші поділили між собою.

Усі п'ятеро зловмисників визнали свою вину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Триває досудове слідство.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: У Дніпропетровську проспект ...

КОМЕНТАРІ