Гуманітарне забезпечення війська об'єднує волонтерів Закарпаття

Гуманітарне забезпечення війська об'єднує волонтерів Закарпаття

30.01.15 08:04 0 723
28 січня 2015 року в приміщенні Ужгородської міськради відбулася зустріч волонтерів Закарпаття. Запросили на захід і активістів та меценатів обласного комітету з гуманітарного забезпечення війська. Учасники розглянули можливі варіянти співпраці з іншими волонтерськими організаціями.

У малій залі Ужгородської міської ради зібралося більше пів сотні волонтерів з Ужгорода та області. Це перша ознайомча зустріч, на якій волонтерські організації представились, розповіли про виконану роботу та плани. Комітет гуманітарного забезпечення війська представляв його голова Василь Юрочко.

"Наша організація працює з 17 липня 2014 року, і лише за перші три місяці роботи на фронт було передано більше 40 тонн допомоги. В подальшому ми виконували замовлення військових і відправляли їм гуманітарні вантажі. Наші побратими з окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ" розвозили допомогу по лінії фронту, безпосередньо на передову. Закарпатські бійці АТО та вояки батальйону "Січ" отримали три джипи, декілька машин, амуніцію, продукти харчування, засоби гігієни, генератори та багато іншого", – розповів свободівець під час презентації роботи комітету. Націоналіст підтримав ідею консолідації волонтерських зусиль.

Такі заходи проводитимуть систематично для посилення співпраці волонтерських організацій різного профілю, де будуть брати участь і свободівці Закарпаття.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Буковина: на Вижниччині в ...

КОМЕНТАРІ