Керівники прокуратури Вінниччини провели особисті прийоми громадян

Керівники прокуратури Вінниччини провели особисті прийоми громадян

30.01.15 08:24 0 627
Прокурор Вінницької області В'ячеслав Соколовий побував у Вінницькій установі виконання покарань № 1. Метою візиту слугувало питання щодо дотримання там прав засуджених, окрім того, очільник прокуратури Вінниччини цікавився умови побуту, матеріально-побутовим та медико-санітарним забезпеченням.

На особистому прийомі В'ячеслава Соколового засуджені здебільшого звертались із питаннями щодо законності постановлених стосовно них вироків, на що отримали відповідні роз’яснення. При цьому, увагу керівництва установи звернено на необхідності вжиття додаткових заходів, спрямованих на забезпечення засуджених інформацією правового характеру.

Крім того, заступник прокурора області Михайло Козачук у Бершаді провів особистий прийом громадян за місцем праці та проживання. Бершадчани зверталися з питаннями щодо стану досудового слідства в кримінальних провадженнях, які перебувають в органах міліції, розподілу майна, законності отримання земельних ділянок та інші. Усім заявникам надано відповідні роз'яснення.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ