На Вінничині працівників апарату облдержадміністрації навчали заходам особистої безпеки та порядку дій при виникненні надзвичайних ситуацій (+фото)

На Вінничині працівників апарату облдержадміністрації навчали заходам особистої безпеки та порядку дій при виникненні надзвичайних ситуацій (+фото)

30.01.15 10:32 0 643
Як поводитись у випадку загрози або виникнення надзвичайних ситуацій колективу ОДА 29 січня розповідали фахівці Департаменту цивільного захисту, обласного управління Держаної служби України з надзвичайних ситуацій та регіонального Центру екстреної медичної допомоги.

«Вищим керівництвом держави прийнято рішення про введення надзвичайного стану в Донецькій та Луганській областях та режиму підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації на решті території України, - зазначив у вступному слові голова облдержадміністрації Анатолій Олійник. – Для Донецької та Луганської областей це рішення передбачає створення воєнно-цивільних адміністрації, для всіх інших регіонів держави – введення режиму посиленої охорони особливо важливих об'єктів та посилення патрулювання населених пунктів з метою підвищення рівня правопорядку».

За такої ситуації на перші позиції виходить і питання особистого захисту громадян, а отже необхідністю є оволодіння елементарними знаннями та навиками дій на випадок виникнення ситуацій надзвичайного характеру. «Мета шньої зустрічі – в спокійному режимі переосмислити, що нам потрібно знати та як себе поводити при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій. Ми ставимо завдання шляхом проведення подібних навчань та зустрічей у колективах максимально охопити цією інформацією жителів нашої області», - наголосив Анатолій Олійник.

Водночас керівник Вінниччини повідомив працівників ОДА про заходи, які на вживаються на території регіону: це і щоденні оперативні наради з керівниками силових відомств, посилене патрулювання населених пунктів області, підвищена охорона окремих об'єктів інфраструктури регіону та встановлення блок-постів на серпантинних розв'язках автомобільних та залізничних доріг.

Під час зустрічі фахівці відповідних служб області інформували працівників апарату облдержадміністрації про основи надання першої медичної допомоги та правила особистої поведінки при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ