В рамках проекту «Студентський лідер нового формату» молоді лідери Вінниччини вчилися персональній компетенції (+фото)

В рамках проекту «Студентський лідер нового формату» молоді лідери Вінниччини вчилися персональній компетенції (+фото)

30.01.15 12:00 0 654
29 січня, у великій залі готелю «Поділля», за ініціативи управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА відбувся тренінговий модуль «Персональна компетенція», який проходив в рамках триденного вишколу суспільно-громадської активності «Студентський лідер нового формату».

Головна мета даного навчання – підвищити рівень компетенції молодих лідерів, акцентувати увагу на роботі з молоддю, навчитись формувати позитивний імідж та самовдосконалюватись.

Тренінг проводила тренер з 15-річним досвідом у сферах лідерства, комунікацій, проектного менеджменту, командобудування та системи типології особистості Insights Discovery Оксана Юрик. Варто зазначити, що вона також є вихідцем з молодіжної громадської організації. За її словами, робота зі Студентським Парламентом Вінниччини спрямована на розвиток необхідних якостей для ефективної роботи у якості депутата СПВ. Також вона зазначила: «Будучи лідером, потрібно постійно розвиватись, але разом з тим варто не хворіти «зірковою хворобою», тому що успіх може зникнути разом із нею».

В рамках тренінгу учасники отримали інформацію про роботу в команді: питання вибору людей для співпраці, на які речі варто звертати увагу, щоб робота команди була ефективною та продуктивною. Не оминули тему, що є вкрай важливою для командної роботи, а саме - керування конфліктами, оскільки вміння вирішувати конфлікти сприяє довгостроковій співпраці.

В ході тренінгу, молоді лідери склали план індивідуального розвитку, який потім реалізують в своїй діяльності на місцях.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатські ...
Наступна новина: У Житомирі оперативники ...

КОМЕНТАРІ