На Вінничині жмеринські міліціонери впродовж дня затримали двох крадіїв

На Вінничині жмеринські міліціонери впродовж дня затримали двох крадіїв

30.01.15 13:40 0 646
Жмеринські міліціонери затримали підозрюваного, який серед білого дня викрав з житлового будинку жителя с. Чернятин ноутбук. Зловмисник проник до будинку, пошкодивши віконне скло. З місця скоєння злочину працівники міліції вилучили речові докази, опитали сусідів та перевірили раніше судимих, які перебувають на профілактичному обліку.

За словами начальника Жмеринського РВ УМВС Олександра Прозоровського, підозра впала на одного з тих, хто раніше вже скоїв крадіжку, 19-літнього місцевого мешканця. Як з'ясувалося, він встиг продати крадене в ломбарді. Працівники міліції вилучили ноутбук та повернули власнику. Підозрюваному загрожує кримінальна відповідальність за скоєння крадіжки з проникненням в житло відповідно до ч.3 ст. 185 КК. Такий злочин карається ув'язненням на строк від 3 до 6 років.

Того ж дня у Жмеринці затримали ще одного любителя легкої наживи. 24-річний місцевий житель, зламавши замок гаража, викрав звідти автомобільні запчастини на суму понад 5 тисяч гривень. Зловмисника затримали, викрадене вилучили. Наразі хлопець перебуває під слідством. Йому загрожує від 3 до 6 років ув'язнення.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Постановлено вирок ...

КОМЕНТАРІ