«Луцькводоканал» надає допомогу військовим у зоні АТО

«Луцькводоканал» надає допомогу військовим у зоні АТО

30.01.15 08:08 0 593
На прохання Голови правління громадської організації «Автомайдан України» Бондарука О.В. надати матеріальну допомогу військовослужбовцям в зоні АТО, 28 січня КП «Луцькводоканал» перерахувало 28 тис. грн благодійної допомоги на потреби військових, які мають використати для закупівлі тканини на маскувальні халати.

« наша країна переживає вкрай важкі часи. На жаль, смерть, обстріли, вибухи, гради, страх – це реалії сьогодення. В надзвичайно складних умовах перебувають українські вояки, які не забезпечені належним чином. Тому зараз, як ніколи, необхідно підтримати наших солдатів та активізувати свої зусилля для допомоги воякам. КП «Луцькводоканал» не стоїть осторонь, ми також вирішили долучитись й внести хоча б якусь часточку до всенародної справи», – коментує директор підприємства Іван Корчук.

До слова, на потреби оборони країни комунальне підприємство «Луцькводоканал» вже передало в зону АТО 2 одиниці транспортної техніки. Для дітей працівників водоканалу, які були мобілізовані та перебували в зоні дії антитерористичної операції, були зібрані кошти для закупівлі та передачі бронежилетів та комплектів обмундирування.

Прес-служба КП «Луцькводоканал»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч в обласному ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ