Лучани попрощалися з загиблим військовослужбовцем Олександром Войчуком

Лучани попрощалися з загиблим військовослужбовцем Олександром Войчуком

30.01.15 13:00 0 732
На Театральному майдані лучан знову зібрала сумна подія — вони прийшли провести в останню путь Героя Олександра Войчука. Він загинув 28 серпня в Іловайському котлі та був похоронений у місті Дніпропетровську як невідомий солдат.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі священнослужителі відслужили молебень за упокій душі загиблого.

Потому на Театральному майдані відбулася громадянська панахида.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив, що ми віддаємо останню шану загиблому військовослужбовцю. “Олександр Войчук загинув майже п'ять місяців тому. Шановна родино, прийміть співчуття від усіх лучан. Пам'ять про вашого сина назавжди залишиться у наших серцях, в історії нашого міста як Героя України, який захищав нас з вами, нашу землю, нашу державу”, - зауважив Микола Романюк.

Міський голова зазначив, що ми всі повинні бути єдиними, аби берегти та захищати нашу землю. “Українці миролюбиві люди, які ніколи ні на кого не нападали, але якщо ворог приходив у наш дім, то ми захищалися до останньої краплини крові”, - зазначив він.

Також міський голова попросив присутніх вшанувати пам'ять загиблого хвилиною мовчання.

Співчуття рідним загиблого висловили учасник боїв під Іловайськом Юрій Лукашук, класний керівник Олександра Войчука, вчитель ЗОШ № 20 Лілія Галас, представник Волинського обласного військового комісаріату Анатолій Бацман.

Поховали Героя на Алеї почесних поховань на міському кладовищі.

Світла пам'ять про нашого славного земляка, який віддав своє життя за волю і незалежність рідної України, назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять Герою!

Нагадаємо, що розпорядженням міського голови у Луцьку оголошено День жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовця Олександра Войчука в ході антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ