В Луцьку у клубах за місцем проживання діти активно проводять дозвілля

В Луцьку у клубах за місцем проживання діти активно проводять дозвілля

30.01.15 10:33 0 742
В останній тиждень зимових канікул в клубах за місцем проживання спеціалісти Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» разом зі своїми вихованцями організували низку заходів в рамках Всеукраїнської акції «Спортвна зима» та до Дня Соборності України.

Активне дозвілля діти проводили здебільшого на спортивних майданчиках за місцем проживання в різних мікрорайонах міста, організовували походи на ковзанку зі штучним льодом «Снігова королева», де діти з радістю набували навичок катання на ковзанах.

В клубі за місцем проживання «Лучеськ» (вул. Декабристів, 23) спеціаліст центру Наталія Зінь організувала до Дня Соборності України тематичне спортивне свято. Одночасно на двох спортивних майданчиках у двох вікових групах (діти 1999-2002 р.н. та 2003-2006 р.н.) відбувся турнір з міні-футболу, в якому взяли участь більше 50 дітей. Команди показали хорошу спортивну підготовку та дисциплінованість.

Інші діти випробували свої сили, змагаючись в приміщенні клубу, в грі з тенісу настільного, дартсу, шашок та настільних іграх.

Також програма свята включала вечір-вікторину «Моя єдина Україна». Приміщення було прикрашене уркаїнською символікою. Метою цього заходу було ознайомлення дітей з історією Дня соборності України, виховання національної свідомості та почуття гідності бути громадянином України, любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності. У проведенні свята керівнику клубу Наталії Зінь допомагали діти-активісти та волонтери. А завершились вечорниці застіллям з українськими варениками.

В клубі за місцем проживання «Стріла» (бульвар Дружби Народів, 13а) спеціаліст центру Галина Тимощук організувала до Дня Соборності України турнір з тенісу настільного на першість клубу серед учасників 18 років і старші. Змагання проходили у двох групах.

Боротьбу за нагороди разом з іншими учасниками вів вихованець клубу, учасник АТО Андрій Замлинний, який після ротації прибув на відпочинок.

Вболівальники палко підтримували кожен свого улюбленого тенісиста. Переможцями у фіналі стали: І місце — Сергій Тур, ІІ місце — Богдан Ясюк, ІІІ місце — Олександр Никитюк.

«Спортивна зима» триває, а з нею продовжується і серія спортивно-масових заходів в клубах міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині службові ...

КОМЕНТАРІ