Житомирські правоохоронці затримали телефонного шахрая та встановлюють усіх потерпілих від його дій

Житомирські правоохоронці затримали телефонного шахрая та встановлюють усіх потерпілих від його дій

30.01.15 10:54 0 650
Під час розслідування кримінального провадження за низкою шахрайств, міліціонери встановили, що викритий ними зловмисник причетний до ще одного злочину. Минулого літа він шахрайським шляхом змусив жителя (або жительку) Житомирщини віддати йому 20 тисяч гривень, однак ця людина до міліції не зверталась. Правоохоронці просять відгукнутись потерпілого.

Наразі встановлено, що підозрюваний використовував відомий спосіб ошуканства: телефонував за випадковими номерами та, розповідаючи історію про затримання сина чи доньки міліцією за нібито вчинення серйозного правопорушення, пропонував рідним «все владнати» за певну винагороду.

За наявними даними, одну з таких оборудок пройдисвіт провернув 20 серпня 2014 року та отримав від жителя (жительки) обласного центру чи, можливо, області, гроші в сумі 20 тисяч гривень.

Нині триває з'ясування всіх обставин події. Правоохоронці встановлюють потерпілого та просять того, хто постраждав від дій зловмисника за цих обставин, звернутися до міліції за телефонами: (0412) 40-76-05 або 096-536-48-49.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 100-річчя Я. ...
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ