На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка,котрий обкрадав своїх родичів

На Житомирщині правоохоронці викрили чоловіка,котрий обкрадав своїх родичів

30.01.15 16:19 0 649
Наразі встановлено, що житель Андрушівського району викрадав речі з будинків односельчан та спродував у сусідніх селах, аби придбати спиртне.

До чергової частини Андрушівського райвідділу міліції звернулись 75-річна та 58-річна жительки одного з сіл району. Обидві жінки повідомили про те, що з їх будинків зникли мобільні телефони, тож вони залишилися без вкрай необхідного зв'язку.

Розпитавши заявниць та оглянувши місця подій, оперативники карного розшуку звернули увагу на те, що обидві жінки є родичками. До того ж, у дні, коли ймовірно зникли їх речі, сторонніх осіб ні вони, ні їх сусіди поблизу осель не бачили.

Відтак, за однією з версій, до крадіжок міг бути причетний хтось із їх рідні. У подальшому це припущення правоохоронців знайшло своє підтвердження: за свідченнями очевидців саме син однієї із жінок спродував зниклі речі у сусідньому селі.

- Під час розслідування було встановлено, що чоловік також викрав апарат для вимірювання тиску у свого діда й теж продав, а причиною таких вчинків став його непереборний потяг до спиртного, - зазначив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко. – Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За негідні вчинки чоловікові загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Андрушівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області з ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ