На Хмельниччині з Деражнянщини вирушили перші мобілізовані четвертої хвилі мобілізації

На Хмельниччині з Деражнянщини вирушили перші мобілізовані четвертої хвилі мобілізації

30.01.15 12:42 0 653
20 січня 2015 року стартувала четверта хвиля мобілізації. Перший її етап триватиме 90 днів.

біля Деражнянського районного військового комісаріату відбулися проводи 23 жителів Деражнянщини, призваних під час четвертої хвилі мобілізації. Десять з них – добровольці.

Спочатку військовослужбовці пройдуть військову підготовку у навчальному центрі, що знаходиться у смт. Десна, Чернігівської області, а вже потім візьмуть участь у виконанні завдань в зоні АТО.

Хоч проводи були без особливої помпезності, зважаючи на складний суспільно-політичний стан, провести бійців зібралося чимало людей. Серед них рідні, товариші, колеги.

Провести бійців також прийшли голова райдержадміністрації Анатолій Перейма та перший заступник голови РДА Вадим Дащенко. Анатолій Анатолійович побажав чоловікам сил, наснаги та успіхів у подальшій службі. Очільник району також запевнив, що ті, хто залишаються, будуть робити усе від них залежне, щоб допомогти бійцям зберегти свободу, незалежність та державний суверенітет України.

Наприкінці заходу військовослужбовці отримали Боже благословіння з уст благочинного греко-католицького храму Отця Анатолія. Він потиснув руку кожному бійцеві, подякував за готовність захищати Батьківщину.

На дорогу військовослужбовці вигукнули: «Слава Україні!», у відповідь пролунало: «Героям Слава», і автобус вирушив до Чернігівської області.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині психологи ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ