Хмельниччина: «Ми маємо створити єдиний злагоджений «організм»,який буде працювати за для добробуту людей,які потребують нашої підтримки»,- Сергій Бочковський.

Хмельниччина: «Ми маємо створити єдиний злагоджений «організм»,який буде працювати за для добробуту людей,які потребують нашої підтримки»,- Сергій Бочковський.

30.01.15 14:08 0 666
Державна служба України з надзвичайних ситуацій щороку здійснює детальний аналіз своєї діяльності та визначає пріоритетні напрямки роботи на наступний рік. Це робиться для більш ефективного задіяння ресурсів Служби та оперативного реагування на надзвичайні ситуації в наступних роках.

29 січня у актовій залі Головного управління ДСНС України у Полтавській області під головуванням Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського, пройшли збори керівного складу Полтавської області щодо підведення підсумків роботи у сфері цивільного захисту в 2014 році та визначення основних завдань на 2015 рік.

У нараді взяли участь перший заступник Полтавської обласної державної адміністрації Олег Пругло, начальник ГУ ДСНС України у Полтавській області Роман Кириленко, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, голови комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міст та районів області, начальницький склад Головного управління ДСНС України у Полтавській області, начальники міськрайонних управлінь, районних відділів, районних секторів, начальники підпорядкованих підрозділів Головного управління.

На початку наради Голова Служби Сергій Бочковський подякував за плідну працю, проявлену мужність та вручив співробітникам Головного управління Полтавської області посвідчення - учасника бойових дій в АТО.

«Я пишаюсь своїми колегами, адже вони - справжні патріоти. Минулий рік був непростим як для нашої Служби, так і для країни в цілому. Адже кожного дня з початку залучення Служби на сході України, рятувальники ДСНС України працюють у цілодобовому режимі задля добробуту людей, в першу чергу мешканців Донбасу. Щодня мої колеги розміновують звільнені від терористів території та відновлюють інфраструктуру населених пунктів, доправляють гуманітарну допомогу як на звільнені території, так і на підконтрольні терористами території Сходу країни. А також, наразі, багато людей зараз можуть зітхнути з легкістю, завдяки оперативній та злагодженої роботі з тимчасового переміщення мешканців Луганської та Донецької областей на підконтрольні нашій державі території», - зазначив Голова Служби Сергій Бочковський.

Окрім цього, перший заступник Полтавської ОДА Олег Пругло вручив начальнику ГУ ДСНС України у Полтавській області Роману Кириленку сертифікати на придбання захисних костюмів, паливно-мастильних матеріалів, пожежного обладнання та форменого одягу.

«Цей грошовий сертифікат допоможе нашим рятувальникам вирішити не всі, але нагальні питання щодо оснащення, яке необхідне їм для виконання поставлених державою завдань», - зазначив Олег Пругло

Під час пленарного засідання Голова ДСНС Сергій Бочковський підвів підсумки роботи органів управлінь та сил цивільного захисту області щодо реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання та реагування на них у 2014 році.

Окрім цього, очільник ДСНС України зазначив, що першочерговими завданнями у цьому році для Служби є робота з вимушеними переселенцями, направлення їх до місць тимчасового проживання, вирішення соціальних питань, зокрема працевлаштування, влаштування дітей з Луганської та Донецької області у навчальні заклади.

«Ми повинні тримати на контролі ситуацію, яка склалася на Сході країни. Потрібно залучати усіх свідомих українців, які бажають допомогти людям, що потрапили у біду. Ми маємо створити єдиний злагоджений «організм», який буде працювати на добробут людей, які потребують нашої підтримки», - зазначив Голова ДСНС України Сергій Бочковський.

Прес-служба ДСНС Укркаїни
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині нетверезий ...
Наступна новина: Имплантация зубов в ...

КОМЕНТАРІ