На Хмельниччині рятувальники навчають людей правилам безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники навчають людей правилам безпеки життєдіяльності

30.01.15 10:12 0 682
28 січня працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області разом із соцпрацівниками відпрацювали населені пункти Великошкарівської сільської ради щодо дотримання мешканцями правил пожежної безпеки в побуті, недопущення пожеж та загибелі на них людей. Особливу увагу приділили одиноким, пристарілим, а також соціально незахищеним верствам населення, які, як ніхто, інший потребують додаткової уваги та опіки.

Під час здійснення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу на стан пожежної безпеки, що в деяких будинках був на надзвичайно низькому рівні. Тому, працівники ДСНС роз’яснили людям найефективніші способи попередження пожеж, та розповсюдили пам’ятні листівки із застереженнями. Загалом, під час відпрацювання було перевірено 11 житлових будинків.

Не оминули своєю увагою рятувальники Шепетівщини і учнів Великошкарівської школи. З ними вони здійснили профілактичну бесіду щодо безпечної поведінки на кризі, дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Діти із захопленням слухали всі настанови та пообіцяли виконувати усі правила безпеки життєдіяльності.

Проведення такого виду профілактичної роботи є абсолютно необхідною, адже громадяни мають змогу безпосередньо поспілкуватися із фахівцями в галузі безпеки, отримати конкретні поради та практичну допомогу в усуненні факторів, що можуть спричинити виникнення трагедій.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На перехресті у Городку ...
Наступна новина: на ДП «Рівнеторф» ...

КОМЕНТАРІ