Минулого року хмельницькі правоохоронці склали 25 адміністративних протоколів та направили до суду 6 кримінальних проваджень по корупції

Минулого року хмельницькі правоохоронці склали 25 адміністративних протоколів та направили до суду 6 кримінальних проваджень по корупції

30.01.15 11:11 0 646
Найчастіше службові особи не повідомляють про наявний у них конфлікт інтересів, суміщають державну службу із іншими видами трудової діяльності, порушують вимоги фінансового контролю тощо.

У 2014 році працівники УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області складено та направлено до суду 25 протоколів про вчинення адміністративних корупційних правопорушень.

Виявлено 14 правопорушень, передбачених ч.1 ст.172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів), 9 — за ч.1 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю), 4 — за ч.1 ст.172-4 КУпАП (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) та одне за ч.1 ст.172-8 КУпАП (незаконне використання інформації, що стала відома особі у зв'язку з виконанням службових повноважень).

До суду з обвинувальним актом спрямовано 6 корупційних кримінальних проваджень, у тому числі стосовно посадовців обласної ради, транспортної інспекції, ряду сільських голів тощо.

Закликаємо громадян при вимаганні неправомірної вигоди, інших корупційних діяннях звертатись до УБОЗ УМВС за телефоном (0382) 69-25-54.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернопільському ...
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ