У Самбірському районі проживають 36 сімей переселенців

У Самбірському районі проживають 36 сімей переселенців

30.01.15 09:29 0 625
У Самбірському районі Львівської області проживає 36 сімей, котрі переселились з АР Крим та районів проведення антитерористичної операції. Загалом – це 60 осіб різного віку.

Про це 28 січня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Сім’ї, які, зважаючи на різні політичні та життєві ситуації, змушені були покинути рідні домівки та поселитися на Самбірщині, перебувають під увагою районної влади. Зокрема, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді РДА продовжує збір теплого одягу, взуття для вимушених переселенців. Головам сільських, селищної та міських рад дано доручення у разі потреби бути готовим до забезпечення переселенців речами та продуктами першої необхідності.

Водночас управління соціального захисту населення районної державної адміністрації продовжує виплату переселенцям різних видів соціальних допомог, які були призначені в районах проведення Антитерористичної операції, але їм не виплатили через бойові дії в цих місцевостях. На даний час трьом сім’ям продовжена виплата таких соціальних допомог, а 27 вони знову призначені, з яких 25 з них уже їх отримали.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ