Євген Марчук: Зараз все дуже і дуже непросто,але це примушує нас не здавати

Євген Марчук: Зараз все дуже і дуже непросто,але це примушує нас не здавати

30.01.15 15:35 0 628
Зараз уже все дуже і дуже непросто, дуже загралися і все далеко зайшло. На жаль, не на користь України. Але ще не вечір.

Про це на своїй сторінці у Facebook у свій день народження написав колишній глава СБУ, екс-міністр оборони, екс-секретар РНБО і екс-прем’єр-міністр України Євген Марчук.

«Коли ти усвідомлюєш, що тобі всього 26 до 100, як каже мій добрий приятель Іван Сидорович, ти гостро відчуваєш, як багато і терміново тобі потрібно ще зробити. Я не коментую і не аналізую рутину, навіть драматичну. Для цього є багато-багато знавців», – зазначив Марчук.

Він додав, що кричить у кризових ситуаціях: «Коли бачив ще в кінці лютого минулого року, що буде інтервенція в Крим і як вона буде розвиватися, і що негайно потрібно було робити нашій (хай навіть новій чи молодій) владі, щоб все заблокувати. І було абсолютно реально не допустити анексії Криму. І коли ніхто не хотів слухати. Бо був квотний принцип розподілу посад.

І коли в тому числі по телебаченню голосно попереджав, що готується вторгнення на Донбас і що негайно потрібно робити, щоб його заблокувати. І коли ти робиш це не на основі небесного ясновидіння, а на основі досконалого знання російської елітарної ментальності, маючи за плечима 17 раундів українсько-російських переговорів на найвищому рівні по найгостріших питаннях і знаючи особисто майже все нинішнє московське керівництво, і маєш досвід нейтралізації кримської кризи 1993-1995 років, яка один до одного повторювалася в 2014 році, і коли твої трагічні передбачення збуваються майже на 100 відсотків і ти від цього відчуваєш тільки гіркоту і злість, – це примушує тебе «лупати цю скалу».

За словами Марчука, зараз уже все дуже і дуже непросто. Дуже загралися і все далеко зайшло. На жаль, не на нашу користь. Але ще не вечір, хоча діло йде до ночі. «Ми переможемо!», – додав Марчук.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ