В Івано-Франківській області рятувальник прибув у відпустку із зони АТО

В Івано-Франківській області рятувальник прибув у відпустку із зони АТО

30.01.15 09:35 0 652
Додому у десятиденну відпустку із зони проведення антитерористичної операції прибув 46-річний диспетчер Рогатинського райвідділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, а нині – боєць інженерно-механізованого батальйону 128-ої бригади Іван Васильович Ремез. Він пробув на передовій більше місяця.

У свій час Іван Васильович закінчив медичне училище, тож його навички медичного працівника врятували життя десятків людей, коли ще юнаком служив в Афганістані. Тепер уже на Сході нашої держави він ледь не щодня дарує надію на життя кільком пораненим бійцям.

У рідних Княгиничах Рогатинського району на чоловіка та тата із нетерпінням та молитвою чекали дружина та 17-річна донька. Крім того, долею Івана неабияк переймалися односельці та колеги.

28 січня Іван Ремез зустрівся із начальником Управління ДСНС в області половником служби цивільного захисту Володимиром Чернецьким. Володимир Володимирович висловив щиру вдячність мужньому захиснику Вітчизни, побажав йому і його родині міцного здоров’я, оптимізму та витривалості, запевнив, що чоловіка чекають на робочому місці.

Уже за кілька днів Іван Васильович Ремез знову вирушить виконувати свій священний обов'язок – захищати рідну Україну.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: прокуратура ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ