Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася семінар-нарада щодо вивчення положення нормативно-правових актів

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася семінар-нарада щодо вивчення положення нормативно-правових актів

30.01.15 12:28 0 658
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 січня 2015 року № 48-р інспекторському складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій надано дозвіл на проведення протягом лютого—березня перевірок стану готовності пунктів управління, захисних споруд та наявності планів цивільного захисту на особливий період і планів реагування на надзвичайні ситуації. Це зроблено з метою підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту до реагування на надзвичайні ситуації в мирний час та особливий період, запобігання їх виникненню.

29 січня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області відбулася семінар-нарада за участю заступників начальників, головних фахівців цивільного захисту та всього інспекторського складу підрозділів. На заході обговорювалися механізм контролю за станом захисних споруд цивільної оборони Прикарпаття, порядок організації перевірок та оформлення їх результатів, вивчалися положення нормативно-правових актів, порядок організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

Фонд захисних споруд Івано-Франківської області налічує 831 об’єкт, з них 478 комунальної власності, 192 – приватної, 161 – державної.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реклама на ТВ Одессы
Наступна новина: Тернопілля: область із ...

КОМЕНТАРІ