В Івано-Франківській області рятувальники відвідали територіальний центр обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян

В Івано-Франківській області рятувальники відвідали територіальний центр обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян

30.01.15 08:42 0 619
Літні люди завжди потребують особливої уваги та турботи. Проблеми у побуті, слабке здоров’я, відсутність простого спілкування – усе це відомо тим, хто опиняється сам на сам із суворою життєвою реальністю. Саме про цю категорію одиноких літніх людей піклуються соціальні служби на державному рівні. Чимало одиноких людей проводять свій час у Івано-Франківському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Саме туди до них і завітали працівники Управління ДСНС в області.

Старші люди – аудиторія надзвичайно вдячна. Вони уважно слухали усе, про що розповідали їм фахівці. А розповіли працівники пожежно-рятувальної служби чимало: про статистику пожеж та надзвичайних ситуацій по місту і області, про найтиповіші причини виникнення вогневих випадків у помешканнях та способи їх уникнення, правила поводження із газовими та електропобутовими приладами. А щоб усе викладене залишилося у пам’яті слухачів якнайдовше, їм роздали листівки на протипожежну тематику.

Крім того, від медика пункту охорони здоров’я Управління ДСНС в області підопічні територіального центру дізналися, що робити при різних ступенях обмороження та переохолодженні організму та як не допустити таких випадків. Проблема ця особливо актуальна узимку. І, хоча зараз сильних холодів на Прикарпатті немає, минулого року від обмороження та переохолодження організму постраждали десятки наших краян.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині житлову ...

КОМЕНТАРІ