В Івано-Франківській області в Галицькому районі дільничний інспектор завадив зловмисникам відсвяткувати вдалу оборудку

В Івано-Франківській області в Галицькому районі дільничний інспектор завадив зловмисникам відсвяткувати вдалу оборудку

30.01.15 15:33 0 606
Працівники міліції затримали двох чоловіків, підозрюваних у скоєнні крадіжки з крамниці, коли ті в компанії знайомих влаштували застілля з викраденим в місцевому магазині алкоголем.

В Галицький райвідділ міліції звернулася жителька одного з сіл та повідомила, що вночі хтось пошкодив вікно продуктового магазину. Виїхавши на місце події, правоохоронці з'ясували, що до крамниці справді проникли невідомці та викрали з каси майже 700 гривень та чималу кількість алкогольних напоїв.

Дільничний інспектор, на території обслуговування якого було вчинено злочин, взявся перевіряти ймовірну причетність до крадіжки місцевих жителів. Досвід не підвів міліціонера – в одному з будинків він виявив майже усі викрадені уночі пляшки з алкогольними напоями, загальна вартість яких сягає майже 3 тисячі гривень. Тут же перебували й ті, хто поцупив їх – 19-річний парубок з цього села та 41-річний житель Тисменицького району, до речі – раніше судимий за аналогічні кримінальні правопорушення. Обох чоловіків, які «обмивали» краденим спиртним вдалу нічну оборудку, затримали та доставили до райвідділу міліції.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За її вчинення чоловіки можуть бути ув'язнені на термін від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Євген Марчук: Зараз все ...

КОМЕНТАРІ