У Львівській області у Стрию відбувся турнір з міні-футболу під гаслом "Зігрій бійців АТО".

У Львівській області у Стрию відбувся турнір з міні-футболу під гаслом "Зігрій бійців АТО".

30.01.15 09:41 0 663
Команда Стрийського міськвідділу міліції взяла участь у ХХ-му Благодійному турнірі з міні-футболу, приуроченого Дню Соборності України «Єдина країна». Цьогорічний турнір особливий, адже команди-учасниці, взявши участь у спортивних змаганнях, долучилися до акції «Зігрій бійців АТО».

24 січня у місті Стрию відбувся ХХ-й Благодійний турнір з міні-футболу, присвяченого Дню Соборності України. Організували проведення спортивного дійства відділ молоді та спорту виконавчого комітету Стрийської міської ради і Федерація футболу Стрийщини. Ідея проведення цього змагання належить голові громадської організації «Молодь Стрийщини» Михайлу Шмігельському.

На урочистому відкритті серед багаточисленних гостей, які привітали учасників змагань, був присутній волонтер Ростислав Тищенко. Саме йому усі команди передали пічки для бійців АТО та грошові внески, які підуть на закупівлю електрогенератора для вояків батальйону імені Кульчицького.

У турнірі взяли участь семеро команд, які за жеребкуванням були поділені на дві групи. В першій групі боролися команди «Візит», «Укроп», команда «Динамо» Стрийського міськвідділу міліції та команда Стрийської єпархії УГКЦ. У другій групі визначали переможця серед трьох команд, що були представлені ветеранами футболу Стрийщини. Команди, які здобули перемогу у своїй групі змагалися між собою за суперкубок турніру.

«Цей турнір не тільки можливість продемонструвати свою майстерність у міні-футболі, а найголовніше – ще одна можливість долучитися до благородної справи – допомогти нашим бійцям. До речі, у складі нашої команди боєць, який нещодавно повернувся зі сходу країни - старший лейтенант міліції Андрій Ющик. Зараз у зоні проведення АТО несе службу ще один наш футболіст - старшина міліції Володимир Фігура. Його нам дуже бракувало у футзалі. Ми молимося за нього і чекаємо на його щасливе повернення додому», - зазначив учасник команди, заступник начальника міськвідділу – начальник кримінальної міліції майор міліції Володимир Петрівський.

За підсумками змагань переможцем турніру стала команда «Візит», яка виборола суперкубок. Команда стрийських правоохоронців здобула почесне третє місце, здобувши перемогу у грі з командою Стрийської єпархії УГКЦ.

Організатори турніру нагородили переможців та призерів змагань грамотами та кубками. Проте, всі учасники змагань, глядачі і вболівальники зійшлися на думці, що головне - це не перемога, а - участь у такому благодійному спортивному заході.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі історія ...

КОМЕНТАРІ