У Рівненській області для укомплектування військової частини провели ярмарок вакансій

У Рівненській області для укомплектування військової частини провели ярмарок вакансій

30.01.15 16:48 0 888
Міні-ярмарок вакансій для укомплектування військової частини А/0153 відбувся 27 січня з ініціативи Сарненського районного центру зайнятості.

Одним із завдань служби зайнятості є всіляке сприяння роботодавцям в укомплектуванні підприємств персоналом. Ефективною формою співпраці у пошуку претендентів на вакантні місця та надання безробітним допомоги у підборі підходящої роботи є проведення ярмарків вакансій.

У період проведення активних дій в зоні антитерористичної операції постійно виникає потреба ремонту та відновлення військової техніки. Командування військової частини звернулося до районної служби зайнятості з проханням підбору з числа безробітних персоналу за професіями: слюсар-ремонтник (ремонт техніки, озброєння), електрогазозварник, електрослюсар з ремонту устаткування.

Перед присутніми виступив начальник відділу військової частини Дмитро Яцків, який ознайомив присутніх з режимом роботи військової частини, технологічними процесами на підприємстві. Він розповів про вакансії, детально окреслив вимоги до майбутніх працівників, особливості роботи, розмір заробітної плати, соціальні гарантії тощо.

Перевага ярмарку вакансій у тому, що людина, яка шукає роботу, може безпосередньо зустрітися з роботодавцем, подати резюме чи оперативно та грамотно заповнити його за допомогою фахівця служби зайнятості безпосередньо під час проведення заходу. Шукач роботи має можливість з'ясувати всі питання, що стосуються умов працевлаштування, під час індивідуальної співбесіди.

Саме цим і скористалися учасники заходу. Вони активно ставили питання про можливість проходження стажування на підприємстві та працевлаштування на постійне місце роботи.

За результатом проведеного міні-ярмарку вакансій четверо безробітних з одинадцяти присутніх передали свої резюме для подальшого працевлаштування на цьому підприємстві.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ