Рівненська область: рятувальники допомагають вирішувати проблемні питання громадян,які переїхали на Рівненщину зі східних областей

Рівненська область: рятувальники допомагають вирішувати проблемні питання громадян,які переїхали на Рівненщину зі східних областей

30.01.15 16:02 0 638
Рівненські рятувальники постійно контролюють умови, в яких проживають на території Рівненщини тимчасово переміщені громадяни зі східних областей України та АР Крим. Особлива увага співробітників Держслужби з НС приділяється багатодітним родинам та одиноким людям похилого віку.

Так, 29 січня працівники Головного управління ДСНС у Рівненській області відвідали оселі багатодітних родин, що проживають в обласному центрі. Мобільна рейдова група у складі психологів ДСНС та представників регіонального штабу поцікавилась проблемами соціально-побутового характеру тимчасово переміщених людей та надала всю необхідну консультаційну інформацію. З метою моральної адаптації людей, що вимушено залишили свої домівки, з кожною родиною поспілкувався психолог Головного управління ДСНС. Найменшим "мігрантам" рятувальники подарували розмальовки та набори олівців.

В ході спілкування співробітники Служби порятунку запросили батьків з дітьми на екскурсії до класу-музею пожежної охорони Рівненщини.

До речі, на сьогоднішній день у Рівненській області організовано проживання 3279 громадян з АР Крим та Сходу України (в тому числі 973 дітей).

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Керівник луцького ...

КОМЕНТАРІ